TexMex 13 - Ászf

Éttermünk jelenleg zárva. Mai nyitvatartás: 10:45-22:00

Általános szerződési feltételek

Általános Szerződési Feltételek

Aki a www.texmex13.hu szolgáltatásait igénybe veszi, aláveti magát az Általános Szerződési Feltételeknek, függetlenül attól, hogy regisztrált felhaszáló-e vagy sem.

A szolgáltató, www.weboldal-ettermeknek.hu üzemelteti a www.texmex13.hu internetes portált. Ezen portál különböző szolgáltatásokat nyújt regisztrált és nem regisztrált felhasználóknak.

Elsődleges üzleti cél a zavartalan rendelés lebonyolítás biztosítása az étterem és a felhasználó között. A www.texmex13.hu lehetővé teszi a felhasználónak az interneten keresztül történő rendelést a weboldalon megjelenő étteremtől. A weboldal lehetővé teszi a rendelési adatok biztonságos továbbítását a kiválasztott étterem számára.

A www.texmex13.hu használatával a felhasználó hozzájárul a szükséges adatainak továbbításához az étterem részére. Ezen feltételek esetleges változásáról késedelem nélkül értesítjük Önt.

Adatvédelem

Mivel a www.texmex13.hu rendeléseket közvetít házhoz szállító cégek számára, ezért a rendelési adatokat eljuttatjuk szerződéses partnereinkhez. Ezen kívül a Weboldal Éttermeknek ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársai és a szolgáltatás folyamatos üzemeltetésért felelős rendszergazdák férhetnek hozzá a www.texmex13.hu oldal által eltárolt adatokhoz. A kötelező személyes adatok megadása nélkül nem vehetők igénybe a www.texmex13.hu szolgáltatásai. A többi, a felhasználó személyéhez szorosabban köthető személyes adatok megadásáról maguk a felhasználók döntenek. Az adatkezelés jogalapja az érintettek önkéntes hozzájárulása. Az adatok szerverteremben telepített, 24 órás őrzéssel védett, szervereken tárolódnak. Belső hozzáférés gyakorlatilag lehetetlen, a külső támadások ellen pedig magas szinten felkészített tűzfal védi az adatokat.

Szavatosság és jótállás

A Weboldal Éttermeknek nem vállal jogi felelősséget az esetleges zavarokért.